MyChapp. Dé app voor de kinderopvang.

MyChapp
App
Over MyChapp
Google Play App Store


Is het niet handig als kinderopvangorganisaties in directe verbinding staan met ouders? MyChapp speelt in op die behoefte en maakt daarbij handig gebruik van de mogelijkheid om administratieve software te koppelen aan een app voor de smartphone. MyChapp, dé app voor de kinderopvang, is de eerste app die deze geïntegreerde oplossing biedt.

Met MyChapp communiceren kinderopvangorganisaties direct met ouders over nieuwtjes en belangrijke mededelingen, waar en wanneer het maar uitkomt. En andersom kunnen ouders ruildagen en extra dagen doorgeven via MyChapp. Handig met bijvoorbeeld vakanties. En ouders kunnen direct persoonsgegevens, zoals een nieuw adres of telefoonnummer, doorgeven.

MyChapp is ontwikkeld door Muldata bv, de ontwikkelaar bekend van de ROSA softwarepakketten voor de kinderopvang. De app is aan te passen aan uw huisstijl en direct te koppelen aan ROSA én andere software/planningspakketten. Hierdoor komen de gegevens die u met ouders uitwisselt rechtstreeks in uw planning-, facturatie- en administratieve database terecht. Zo kan uw kinderopvangorganisaties zich op een positieve en moderne manier onderscheiden. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Meer weten over de mogelijkheden van MyChapp? Neem contact met ons op.

© | Powered by VRHL